Warta Perusahaan

  • Azerbaijan Project

    Proyék Azerbaijan

    Proyék Azerbaijan kalebet patung parunggu Présidén sareng Istri Présidén.
    Maca deui
  • Saudi Arabia Government Project

    Proyék Pamaréntah Saudi Arabia

    Proyék Pamaréntah Saudi Arabia diwangun ku dua patung parunggu, nyaéta rilievo kuadrat ageung (panjangna 50 méter) sareng Pasir Pasir (panjangna 20 méter). Ayeuna aranjeunna nangtung di Riyadh sareng nyatakeun harkat pamaréntahan sareng ngahijikeun pipikiran Rakyat Saudi.
    Maca deui
  • UK Project

    Proyék UK

    Kami ngekspor séri patung perunggu pikeun Karajaan Inggris di 2008, anu didesain sakitar eusi sapatu kuda anu ngabeungkeut, peleburan, mésér bahan-bahan sareng kuda sadel pikeun karajaan. Proyék ieu dipasang di Britain Square sareng masih nunjukkeun daya tarikna pikeun dunya ayeuna. Wha ...
    Maca deui
  • Kazakhstan Project

    Proyék Kazakhstan

    Kami nyiptakeun hiji sét patung perunggu pikeun Kazakhstan di 2008, kalebet 6 lembar 6m-jangkung Umum Dina Horseback, 1 sapotong 4m-luhur Kaisar, 1 sapotong Giant Eagle 6m-tinggi, 1 sapotong Logo 5-luhur, 4 potongan Kuda 4m jangkung, 4 potongan Kijang panjang 5m, sareng 1 potongan Relievo panjangna 30m ...
    Maca deui