Warta Industri

  • Sakumaha seueur anjeun terang ngeunaan 10 patung paling kasohor di dunya?

    Sabaraha tina 10 patung ieu anjeun terang di dunya? Dina tilu diménsi, patung (Patung) ngagaduhan sejarah sareng tradisi anu panjang sareng ingetan artistik anu euyeub. Marmer, perunggu, kai sareng bahan sanésna ngukir, ngukir, sareng dipahat kanggo nyiptakeun gambar artistik visual sareng nyata ku cer ...
    Maca deui
  • UK protesters pull down statue of 17th-century slave trader in Bristol

    Para demonstran Inggris narik patung arca padagang budak abad ka-17 di Bristol

    LONDON - Patung padagang budak abad ka-17 di kota kidul Inggris Bristol ditarik ku demonstran "Hideung Lives Matter" dinten Minggu. Cuplikan dina média sosial nunjukkeun démonstran nyaring inohong Edward Colston tina tangkal na nalika protés di kota c ...
    Maca deui
  • After racial protests, statues toppled in US

    Saatos protés rasial, patung arca di Amérika Serikat

    Di peuntas Amérika Serikat, patung pimpinan Confederate sareng inohong sajarah anu aya hubunganana sareng perbudakan sareng pembunuhan warga asli Amerika nuju dirubuhkeun, dirusak, dirusak, dipindahkeun atanapi dipiceun saatos protés anu aya hubunganana sareng maotna George Floyd, saurang jalma hideung, di pulisi dijagaan dina Méi ...
    Maca deui
  • Klasifikasi sareng Kagunaan Patung Banteng Perunggu

    Kami henteu asing pikeun patung banteng perunggu. Kami parantos ningali aranjeunna sababaraha kali. Aya deui banténg Wall Street anu langkung terkenal sareng sababaraha tempat pemandangan anu kasohor. Banténg panaratas sering ditingali kusabab sato sapertos kieu ilahar dina kahirupan sadidinten, janten kami gambar patung banteng perunggu henteu kasohor ...
    Maca deui
  • Top 5 "patung kuda" di dunya

    Patung anu paling anéh-anéng Éstéstrian St. Wentzlas di Républik Céko Ampir saratus taun, patung St. Wentzlas di St. WentzlasSquare di Prague parantos janten kareueus masarakat nagara éta. Éta pikeun miéling raja anu munggaran sareng santo pangreksa Bohemia, St. Wentzlas. Kantong ...
    Maca deui
  • Desain patung hiasan

    Patung mangrupikeun patung seni milik kebon, anu pangaruh, pangaruh sareng pangalaman na jauh langkung ageung tibatan pamandangan sanésna. Patung anu direncanakeun kalayan saé sareng éndah sapertos mutiara dina hiasan bumi. Éta cemerlang sareng ngagaduhan peran anu pasti dina ngageulisan lingkungan ...
    Maca deui