• fiberglass-resin-sculpture
  • fountain
  • bronze-sculpture

Tentang Kami

Artisan Works bakti dina ngali seni patung, mekarkeun karajinan ukiran tradisional sareng sajarah seni fokus ku langkung ti 40 taun.

Orientasi kami: Seni sareng kahirupan ngagabungkeun sampurna sepanjang waktos. Ngagaduhan karajinan tradisional anu indah sareng desain modéren pikeun nampilkeun patung artistik kalayan sumanget karajinan dunya. Arsitéktur seni ukiran kalebet patung hiasan, patung kota pikeun hiasan taman & taman sareng ngembangkeun bisnis budaya sareng kréatip.

  • brzshow
  • girl
  • marble-statue-1
  • giant-life-size-outdoor-garden-bronze-figure-sculpture-large-buddha-statue-for-sale