Patung Perunggu

  • hot sales large outdoor life size bronze lion statues sculpture

    jualan panas ageung ukuran hirup parunggu patung singa perunggu

    Tinjauan Rincian Gancang Bahan: Logam, Logam, tambaga, gangsa, kuningan Jenis: Kuningan Tipe Produk: Téhnik Patung: Diukir, Gaya Casting: Nautical, morden Use: Home Dekorasi Theme: Animal Ca ...
  • Customized life size brass  bird statue decorative outdoor bronze eagle sculpture

    Ukuran hirup ukuran kuningan manuk disesuaikan hiasan patung garuda parunggu luar

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, Cina Nami Merek: ARTISAN WORKS Jumlah Modél: BAZ0035 Nami produk: Patung elang perunggu luar hiasan Warna: Warna perunggu Bahan: tambaga, perunggu, kuningan, Ukuran Logam: L 100-200 ukuran hirup atanapi Pamakéan khusus: Dekorasi, Seni & Kumpulkeun, Plating luar: Gaya Plating Antik: morden, Nautical OEM: EN MIN: 1PCS Téhnik: Casting, Casting Type: Bronze Product Type: Scu ...
  • Animal statue park decoration modern  bronze and brass  monkeys sitting on bench statue for sale

    Hiasan taman patung sato monyét perunggu sareng kuningan modéren dina patung bangku kanggo dijual

    Ringkesan Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, Cina Nami Merek: Artisan works Modél: BM-6110 Jenis: monyet parunggu, Warna Perunggu: Warna perunggu atanapi sakumaha anu dipénta Bahan: Logam, tambaga, gangsa, kuningan, Ukuran Logam: 80cm dugi ka 200cm atanapi panggunaan khusus: Dekorasi / bumi / hotél / kebon / taman nami: patung monyét sato perunggu Kandel: 5MM-8MM Style: morden, Nautical OEM: Leres! wilujeng sumping MIN: 1PCS Tipe Produk: Téhnik Patung: Casting ...
  • customized large meditating bronze jesus christ statue manufacturer for garden

    ngarobih ageung meditating parunggu Yesus Kristus patung patung pikeun kebon

    Ukuran: Ukuran Disesuaikan
    Bahan: Perunggu
    Pakét: Kasus Kayu Kuat
    Palayanan: Ngaropea Ditampi
    Kata kunci: Patung Yesus Marmer
    Pamayaran: T / T, Kiridit, Western Union, Money gram, PayPal


    TAG: Patung Perunggu Yesus Suci
  • Religious  casting life size bronze gold sculpture  laughing Buddha statues

    Patung agama ukuran hirup patung perunggu emas seuri patung Buddha

    Ihtisar Rincian Gancang Bahan: Logam, perunggu, kuningan, marmer Tipe: Perunggu, Patung Tipe Produk: Téhnik Patung: Gaya Ngatur: Kagunaan Kaagamaan: Seni & Téma Anu Dikumpulkeun: Fitur Daérah Budha: Ngaran mérek Cina: Jumlah Model Artisan Works: BB-2390 Ngaran: patung buddha seuri perunggu Kagunaan: Ruangan Hiasan Luar / Taman: Emas, perunggu sareng kuningan Ukuran: H: 150-180cm atanapi ngarangkep khusus: Foam di jero sareng peti kai ...
  • Animal sculpture wall decoration bronze and brass lion head statue for water fountain

    Patung hiasan sato sato perunggu sareng patung sirah singa kuningan pikeun cai mancur cai

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, Cina Nami Merek: Artisan works Jumlah Modél: BLH-1200 Jenis: sirah singa parunggu, Warna Perunggu: Warna Perunggu atanapi sakumaha anu dipénta Bahan: Logam, tambaga, gangsa, kuningan, Ukuran Logam: 50cm atanapi Pamakéan khusus: Dekorasi / bumi / hotél / kebon / taman nami: patung sato perunggu Kandel: 5-8MM Gaya: morden, Folk Art OEM: Leres! wilujeng sumping MIN: 1PCS Tipe Produk: Téhnik Patung: Pamakéan Pamakéan: Seni & ...
  • Wholesale antique bronze horses for high quality

    Borongan kuda parunggu antik pikeun kualitas luhur

    Tinjauan Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, Cina Nami Merek: Artisan works Number Model: BAK001 Nami: hiasan taman patung kuda Perunggu Warna: warna parunggu Pamakéan: Dekorasi Plating: Ketebalan Plating Antik: Desain 5mm-8MM: Desain Khusus OEM: Layanan OEM MOQ: 1 pcs PEMBAYARAN: T / T atanapi kartu kiridit visa atanapi sakumaha saratna Aplikasi anjeun: Bahan Taman: Tipe Logam: Tipe Produk Perunggu: Téhnik Patung: Casting S ...
  • Life size wall decorative  sculpture  bronze lion head fountain

    Ukuran hirup témbok hiasan patung perunggu singa sirah cai mancur

    Ihtisar Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, Cina Nami Merek: Artisan works Jumlah Modél: BA0117 Ngaran: fitur singa cai témbok sirah Bahan: Logam, tambaga, gangsa, kuningan, Warna Logam: Warna perunggu Pamakéan: Dekorasi, Seni & Kumpulkeun, outdoor Ukuran: 50 * 61 * 23cm atanapi Plating khusus: Gaya Plating Antik: gaya morden, Imitasi Antik OEM: ENÉ MIN: 1PCS Téhnik: Casting, Casting Type: Bronze Product Type: Sculpture Theme ...
  • Animal bronze sculpture relief decoration brass lion head statue

    Patung relief parunggu sato sato hiasan kuningan singa sirah

    Tinjauan Rincian Gancang Bahan: Logam, Logam, tambaga, gangsa, kuningan Jenis: Perunggu, sirah singa gangsa Tipe Produk: Téhnik Patung: Gaya Casting: Nautical, morden Use: Art & Collectible Theme: Animal Regional Feature: Europe Tempat Asalna: Hebei , Cina Brand Brand: Artisan works Modél: BLH-1200 Warna: Warna perunggu atanapi sakumaha anu dipénta Ukuranana: 50cm atanapi khusus dianggo: Hiasan / bumi / hotél / kebon / taman Nama: parunggu sato st ...
  • Bronze Figures Statue  Strong Nude Man Sculpture

    Patung Perunggu Patung Kuat Nude Man Patung

    Ringkesan Rincian Gancang Tempat Asalna: Hebei, Cina Nami Merek: Artisan works Number Model: BLH-1206 Type: patung lalaki perunggu, Warna Perunggu: Warna perunggu atanapi sakumaha anu dipénta Bahan: tambaga, perunggu, kuningan, Ukuran Logam: 150cm atanapi panggunaan khusus : Hiasan / bumi / hotél / kebon / taman nami: patung sato perunggu Kandel: 5MM-8MM Gaya: morden, Nautical OEM: Leres! Wilujeng sumping MIN: 1PCS Tipe Produk: Téhnik Patung: Pamakéan Pamakéan: Seni & ...
  • Large Cast Work Yard Sculpture Bronze flying Horse Statue

    Patung Karya Gedong Gedong Patung Perunggu ngapung Patung Kuda

    Tinjauan Rincian Gancang Bahan: Tipe Logam: Tipe Produk Perunggu: Téhnik Patung: Gaya Casting: Pamakéan Laut patung Warna: warna parunggu Pamakéan: Dekorasi Plating: Ketebalan Plating Antik: 5mm-8MM Desain: Desain Khusus OEM: OEM Services MOQ: 1pcs PAYME ...
  • Outdoor Garden Sculpture Life Size Bronze Mermaid Statues

    Patung Taman Luar Hirup Ukuran Perunggu Putri Duyung

    Ihtisar Rincian Gancang Bahan: Logam, tambaga, gangsa, kuningan Jenis: Perunggu, patung putri duyung parunggu Jenis Produk: Téhnik Patung: Gaya Ngatur: Nautical, morden Use: Art & Collectible Theme: Animal Regional Feature: Europe Tempat Asalna: Hebei, Cina Ngaran Merek: Artisan works Model Model: BLH-1202 Warna: Warna perunggu atanapi sakumaha anu dipénta Ukuranana: 150cm atanapi khusus dianggo: Dekorasi / bumi / hotél / kebon / taman nami: parunggu sato sta ...
123456 Teras> >> Halaman 1/61