Warta

  • Mana ti 20 patung kota anu langkung kreatif?

    Unggal kota ngagaduhan seni publik nyalira, sareng patung kota di gedong anu ramé, di padang rumput hejo sareng taman jalan, masihan bentang kota salaku panyangga sareng kasaimbangan dina ramé. Naha anjeun terang yén 20 patung kota ieu tiasa aya gunana upami anjeun dikumpulkeun di hareup. Patung-patung "Pow ...
    Maca deui
  • Sakumaha seueur anjeun terang ngeunaan 10 patung paling kasohor di dunya?

    Sabaraha tina 10 patung ieu anjeun terang di dunya? Dina tilu diménsi, patung (Patung) ngagaduhan sejarah sareng tradisi anu panjang sareng ingetan artistik anu euyeub. Marmer, perunggu, kai sareng bahan sanésna ngukir, ngukir, sareng dipahat kanggo nyiptakeun gambar artistik visual sareng nyata ku cer ...
    Maca deui
  • UK protesters pull down statue of 17th-century slave trader in Bristol

    Para demonstran Inggris narik patung arca padagang budak abad ka-17 di Bristol

    LONDON - Patung padagang budak abad ka-17 di kota kidul Inggris Bristol ditarik ku demonstran "Hideung Lives Matter" dinten Minggu. Cuplikan dina média sosial nunjukkeun démonstran nyaring inohong Edward Colston tina tangkal na nalika protés di kota c ...
    Maca deui
  • After racial protests, statues toppled in US

    Saatos protés rasial, patung arca di Amérika Serikat

    Di peuntas Amérika Serikat, patung pimpinan Confederate sareng inohong sajarah anu aya hubunganana sareng perbudakan sareng pembunuhan warga asli Amerika nuju dirubuhkeun, dirusak, dirusak, dipindahkeun atanapi dipiceun saatos protés anu aya hubunganana sareng maotna George Floyd, saurang jalma hideung, di pulisi dijagaan dina Méi ...
    Maca deui
  • Azerbaijan Project

    Proyék Azerbaijan

    Proyék Azerbaijan kalebet patung parunggu Présidén sareng Istri Présidén.
    Maca deui
  • Saudi Arabia Government Project

    Proyék Pamaréntah Saudi Arabia

    Proyék Pamaréntah Saudi Arabia diwangun ku dua patung parunggu, nyaéta rilievo kuadrat ageung (panjangna 50 méter) sareng Pasir Pasir (panjangna 20 méter). Ayeuna aranjeunna nangtung di Riyadh sareng nyatakeun harkat pamaréntahan sareng ngahijikeun pipikiran Rakyat Saudi.
    Maca deui
  • UK Project

    Proyék UK

    Kami ngekspor séri patung perunggu pikeun Karajaan Inggris di 2008, anu didesain sakitar eusi sapatu kuda anu ngabeungkeut, peleburan, mésér bahan-bahan sareng kuda sadel pikeun karajaan. Proyék ieu dipasang di Britain Square sareng masih nunjukkeun daya tarikna pikeun dunya ayeuna. Wha ...
    Maca deui
  • Kazakhstan Project

    Proyék Kazakhstan

    Kami nyiptakeun hiji sét patung perunggu pikeun Kazakhstan di 2008, kalebet 6 lembar 6m-jangkung Umum Dina Horseback, 1 sapotong 4m-luhur Kaisar, 1 sapotong Giant Eagle 6m-tinggi, 1 sapotong Logo 5-luhur, 4 potongan Kuda 4m jangkung, 4 potongan Kijang panjang 5m, sareng 1 potongan Relievo panjangna 30m ...
    Maca deui
  • Klasifikasi sareng Kagunaan Patung Banteng Perunggu

    Kami henteu asing pikeun patung banteng perunggu. Kami parantos ningali aranjeunna sababaraha kali. Aya deui banténg Wall Street anu langkung terkenal sareng sababaraha tempat pemandangan anu kasohor. Banténg panaratas sering ditingali kusabab sato sapertos kieu ilahar dina kahirupan sadidinten, janten kami gambar patung banteng perunggu henteu kasohor ...
    Maca deui
  • Top 5 "patung kuda" di dunya

    Patung anu paling anéh-anéng Éstéstrian St. Wentzlas di Républik Céko Ampir saratus taun, patung St. Wentzlas di St. WentzlasSquare di Prague parantos janten kareueus masarakat nagara éta. Éta pikeun miéling raja anu munggaran sareng santo pangreksa Bohemia, St. Wentzlas. Kantong ...
    Maca deui
  • Desain patung hiasan

    Patung mangrupikeun patung seni milik kebon, anu pangaruh, pangaruh sareng pangalaman na jauh langkung ageung tibatan pamandangan sanésna. Patung anu direncanakeun kalayan saé sareng éndah sapertos mutiara dina hiasan bumi. Éta cemerlang sareng ngagaduhan peran anu pasti dina ngageulisan lingkungan ...
    Maca deui
  • Kalima puluh peringatan Kuda Galloping Kuda ngagali Gansu, Cina

    Dina Séptémber 1969, patung kuno Cina, Perunggu Galloping Horse, dipendakan di Makam Leitai tina Wétan Han Wétan (25-220) di Wuwei County, Propinsi Gansu Cina belah kulon. Patung, ogé katelah Galloping Horse Treading on a Flying Walet, mangrupikeun ...
    Maca deui