Tentang Kami

7

42 taun

pangalaman produksi

6

23 taun

kamampuan desain diri

5

13 nagara nagara

proyék bakal kaeusi sampurna

8

100% dukungan téknis

sareng layanan aftersale sepanjang waktos

Profil Perusahaan

Karya Atisan bakti dina ngagali seni patung, mekarkeun karajinan ukiran tradisional sareng sajarah seni fokus ku langkung ti 42 taun.

Pabrik urang dilengkepan ku bengkel modéren sareng didamel desain modél liat. Pabrik urang utamina ngajalankeun rupa-rupa patung, sapertos cai mancur, gazebos, hawu, patung, kolom, pot kembang, relief, elemen arsitéktur, produk logam antik, patung abstrak pikeun hiasan kebon, ornamén sareng arsiték jero & luar sareng arsitéktur, khususna pikeun perumahan, jsb.

Kami ngagaduhan désainer sareng seniman propésional, urang tiasa ngarobih patung naon waé dumasar kana desain atanapi sarat anjeun. Kami ahli kana karajinan tangan tradisional, patung barat sareng produk kalayan ideu barat.

Perusahaan urang ngagabungkeun sumanget tukang tradisional sareng téknologi ukiran modéren, nyadar kombinasi sampurna seni ukiran tradisional sareng produksi ageung. Dina raraga ngamajukeun internalisasi patung, perusahaan kami parantos nandatanganan perjanjian kerjasama sareng The Academy of Fine Seni Universitas Hebei Normal sareng Institute of Power Listrik Cina Kalér, anu parantos janten "basis prakték ngajar" Akademi. Dina 2013, dina bimbingan Profesor Lin Hong, saurang akademi The Petrov Academy of Arts sareng Élmu Rusia, Kuring nguatkeun panilitian sareng pamekaran sareng kamampuan desain, sareng seueur réntétan karya anu kuring rancang kéngingkeun penghargaan profesional sareng pujian di industri.

Patuh kana konsép Patung Perunggu nyaéta Kahirupan Éndah, urang ngahargaan unggal seni urang sareng kami ngarep masing-masing tiasa ngaraos kabagjaan sareng kaéndahan ti aranjeunna.
Gumantung kana ideu desainer khusus kami, cara ngolah tradisional urang, sareng cara plating anu diperbarui, anjeun tiasa kéngingkeun karya seni anu saé sareng unik.
Orientasi kami: seni sareng kahirupan ngagabungkeun sampurna sepanjang waktos. Ngagaduhan karajinan tradisional anu indah sareng desain modéren pikeun nampilkeun patung artistik kalayan sumanget karajinan dunya. Arsitektur seni ukiran ngawengku patung hiasan, patung kota pikeun hiasan taman & taman sareng ngembangkeun bisnis budaya sareng kréatip.

Tujuan kami: Palanggan nyanghareup ka pabrik. Palanggan tiasa gaduh seni sareng patung anu paling sugema kalayan harga anu pangsaéna. Palanggan tiasa tukeur ideu sareng pabrik langsung sareng lengkep. Ku cara kieu, unggal patung pamungkas sanés ngan ukur tiasa ngajantenkeun kahirupan langkung éndah, tapi ogé tiasa dijungjung salaku saksi sajarah.

 

大门口
bronze_bull_statue_(7)(1) 拷贝
pengquantu-01
team