Taman hiasan patung kuningan kuningan kuningan antik

Pedaran pondok:

Barang Henteu: BA0031
Ukuran: Ukuran Disesuaikan
Bahan: Perunggu Antik
Pakét: Kasus Kayu Kuat
Palayanan: Ngaropea Ditampi
Kata kunci 1: Hiasan Seni Patung Elang Perunggu
Kata kunci 2: Patung Elang Perunggu Luar
Pamayaran: T / T, Kiridit, Western Union, Money gram, PayPal

TAG: Patung Wagle Kuningan , Patung Elang Luar Ruangan , Patung Elang Gundul Ageung , Patung Elang Perunggu Luar, Patung Elang Perunggu Gagak, e Patung Elang Kuningan Antik


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Bahan:
Logam, Logam, tambaga, gangsa, kuningan
Jenis:
Perunggu
Tipe Produk:
Patung
Téhnik:
Casting, Hot Casting atanapi casting lilin terakhir
Gaya:
Tiruan Antik, morden
Anggo:
Hiasan Bumi
Téma:
Sasatoan
Fitur Daérah:
Lain
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
KARYA ARTISAN
Jumlah modél:
BA0031
Warna:
Warna perunggu atanapi sakumaha anu dipénta
Pamakéan:
Hiasan, Seni & Kumpulkeun, outdoor
Nami:
patung garuda parunggu
Plating:
Plating Antik
OEM:
Leres
Mnt:
1PCS
Tipe Patung:
Patung Sato

Patung Elang Perunggu populér

Patung garuda parunggu mangrupikeun patung hiasan luar anu populér pisan. Garuda pohara populér di kalangan masarakat Amérika.
Kusabab kitu, saatos kamerdékaan dina 20 Juni 1782, Présidén Amérika Serikat Clark sareng Kongrés AS ngaluluskeun resolusi pikeun milih Gundul
garuda pikeun manuk nasional AS.

Detil Ngeunaan Patung Elang Perunggu
Patung garuda perunggu kami réalistis pisan handapeun karajinan sampurna jagoan kami, kalebet sungut sareng suku konéng entéh,
bulu bodas dina sirah, beuheung sareng buntut, sareng bulu coklat poék dina bagian awak anu sanés. Naha éta téh jarak tempoan anu jauh atanapi jarak jauh
ningali, patung elang botak perunggu ieu réalistis sareng menawan.

Cocog pikeun Rupa-rupa skenario
Burung elang botak, manuk nasional Amérika Serikat, parantos janten salah sahiji simbol penting Amérika Serikat, sareng seueur badge anu ngagaduhan potrétna. Urang ogé tiasa mendakan potret garuda botak dina tonggong lambang nasional Amérika sareng sababaraha koin Amérika. Upami anjeun ogé resep Eagle botak sareng hoyong ngahias halaman atanapi kebon anjeun sareng patung elang perunggu maka mangga langsung waé hubungi kami.

Pedaran: Patung ukuran hirup tarian parunggu / sato sato kuningan
Bahan atah:  Perunggu / Tambaga / Kuningan
Ukuran Range: Jangkungna normal 1.3M ka 1.8M atanapi Disaluyukeun
Warna Permukaan: Warna aslina / emas ngagurilap / ditiru kuno / hejo / hideung
Prihatin: hiasan atanapi kado
Ngolahna: Hand-made with Surface Polishing
Durability: sah sareng suhu ti -20 ℃ dugi ka 40. Jauh tina batu hujan es, dinten hujan sering, tempat salju ageung.
Rentang patung Patung Kuningan / Perunggu / Tambaga Sato / Patukang tonggong, patung agama, Patung Budha, Bantuan, Payung, Status Singa, Pancuran, Pot Kembang, Bél, Méja sareng Korsi, Ukiran Batu, Ukiran Marmer sareng sajabana.
Fungsi: Pikeun aula kulawarga / rohangan jero / candi / biara / fane / land scape / tempat téma sareng sajabana
Pamayaran: Anggo Jaminan Dagang pikeun Kéngingkeun Ekstra! Atanapi ku L / C, T / T


  • Saméméhna:
  • Teras: