Ukuran Penjualan Panas ukuran parunggu Putri Duyung inohong Fountain kalayan Nyekel Shell

Pedaran pondok:

Ukuran: Ukuran Disesuaikan
Bahan: Perunggu Antik
Pakét: Kasus Kayu Kuat
Palayanan: Ngaropea Ditampi
Pamayaran: T / T, Kiridit, Western Union, Money gram, PayPal
TAG: Perhiasan Patung Putri Duyung Perunggu


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Garansi:
1 TAUN
Palayanan saatos dijual:
Dukungan Téknis Online, Instalasi Dina Tempat
Kamampuh Solusi Proyék:
Desain modél 3D, total solusi pikeun proyek
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
KARYA ARTISAN
Jumlah modél:
1126
Gaya:
Kulon
Ngaran Produk:
parunggu Mermaid Fountain
Bahan:
Perunggu, kuningan, tambaga
Ukuran:
Syarat Pelanggan
Warna:
Warna Disaluyukeun
Pamakéan:
Hiasan
MOQ:
1 buah
Paking:
Ékspor Kasus Kayu Standar
Téknis:
Casting
Téma:
Cai mancur
Rengse:
Dipoles + Diasah
Panas jual ukuran hirup parunggu éndah Putri Duyung sareng Holding Shell

Patung Putri Duyung Perunggu Detaile
Patung putri duyung parunggu kualitas luhur didaptarkeun pikeun kebon klien Amérika kami. Anjeunna ngarencanakeun nempatkeun patung ieu di kebon tukang sareng tiasa nyambung kana sumber cai salaku cai mancur alit. Dua putri duyung dikurilingan silih ku cara anu jelas sareng menawan.

 

Kaunggulan Patung Perunggu

Patung perunggu tuang nganggo kapang tahan suhu luhur sapertos kapang moyok tahan atanapi cetakan keusik, anu umumna lapisan jero sareng luar. Cai tambaga dituang kana kapang tina cahaya panonpoe sareng didinginkan pikeun dibentuk.
Kusabab ciri patung perunggu, éta ngagaduhan ciri anu tahan lami. Patung perunggu éta sorangan ngagaduhan raos anu beurat, sabab bahan patung para inohong tiasa langkung ngagambarkeun karakter tokohna. Sumawona, patung parunggu langkung gampang dilestarikan sareng moal luntur ku waktos.

 

Aplikasi Patung Perunggu
Kalayan ningkatna standar hirup, paméntaan kami pikeun ukiran gangsa beuki ageung, sareng umur hirup ukiran gangsa komparatif. Lila sareng gampang diatur, sering tiasa ngagaduhan peran penting dina sababaraha pangaturan artistik. Naha di pusat kota atanapi kebon tukang, patung putri duyung parunggu mangrupakeun pilihan anu saé.

Nampi Kustomisasi
Salaku pabrik patung kalayan pangalaman mangtaun-taun, urang gaduh jasa anu saé sareng master patung profesional. Sadaya produk di galéri kami tiasa disaluyukeun, henteu masalah ukuran atanapi warna anjeun, kami tiasa minuhan éta.

 

Pedaran: Ukuran jual Panas jual parunggu Mermaid Fountain anu éndah sareng Holding Shell
Bahan atah:  Perunggu / Tambaga / Kuningan
Ukuran Range: Jangkungna normal 1.3M ka 1.8M atanapi Disaluyukeun
Warna Permukaan: Warna aslina / emas ngagurilap / héjo / hideung
Prihatin: hiasan 
Ngolahna: Matak ku Surface Polishing
Durability: sah sareng suhu ti -20 ℃ dugi ka 40. Jauh tina batu hujan es, dinten hujan sering, tempat salju ageung.
Fungsi: Pikeun aula kulawarga / jero rohangan / biara / fane / land scape / tempat téma sareng sajabana
Pamayaran: Anggo Jaminan Dagang pikeun Kéngingkeun Ekstra Tambahan! Atanapi ku L / C, T / T

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras: