Hot sale popular taman ageung ukuran hirup parunggu kuda nangtung

Pedaran pondok:

Bahan: Perunggu
Warna: Warna Gambar atanapi Disaluyukeun
Ukuran: Ukuran Kahirupan atanapi Disaluyukeun
Pakét: Kasus Kayu Kuat
Palayanan 1: Layanan Khusus
Palayanan 2: Jaminan Perdagangan
Kata kunci 1: Patung Kuda Dijual
Kata kunci 2: Patung Kuda Terkenal

TAG: arca kuda pikeun dijual arca kuda terkenal matak parunggu kuda patung kahirupan ukuran kuda patung kuningan patung kuda perunggu kuda patung kahirupan ukuran parunggu kuda ornamén


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
KARYA ARTISAN
Jumlah modél:
BAZ0067
Nami:
Hot sale populér taman ukuran hirup parunggu kuda ukuran hirup
Bahan:
Logam, tambaga, gangsa, kuningan, Logam
Warna:
Warna perunggu
Pamakéan:
Hiasan, Seni & Kumpulkeun, outdoor
Ukuran:
ngaropea panjang 100-180CM
Kandel:
5-8MM
Gaya:
gaya morden, Tiruan Antik
OEM:
Leres
Mnt:
1PCS
Téhnik:
Casting, Ukiran
Jenis:
Kuningan / Perunggu
Tipe Produk:
Patung
Tipe Ukiran:
Ukiran
Téma:
Sasatoan
Fitur Daérah:
Cina
Anggo:
hiasan kebon

 

Hot sale populér taman ukuran hirup parunggu kuda ukuran hirup

 

 Ngeunaan Larapna Patung Kuda Perunggu
Patung kuda perunggu ukuran hirup ieu lengkep pisan sareng warni, masihan tampilan artistik tapi réalistis. Mangrupikeun pelengkap anu sampurna pikeun taman naon waé, kebon binatang, peternakan atanapi tempat umum, sareng mangrupikeun maskot anu saé pikeun tim olahraga bertema kuda anu anjeun pikaresep.
Harti Positif Patung Kuda Perunggu
Sapanjang sajarah, kuda mangrupikeun sobat anu paling satia pikeun umat manusa. Sumanget sareng pesona kuda mangrupikeun jenis kabeungharan spiritual anu berharga dina prosés pangwangunan manusa. Éta ngagaduhan peran anu penting pisan dina ngamajukeun émosi manusa, psikologi komo kamekaran masarakat manusa. Gancang anu teu kaampeuh méré urang kakuatan; patuh anggun na méré urang kaamanan jeung kahaneutan.

A7394AC 2

Bahan

Kualitas kuningan / perunggu / tambaga

Warna

Warna aslina / emas hérang / ditiru kuno / héjo / hideung / atanapi sakumaha anu dipénta

Ukuranna

Jangkungna: 280cm atanapi ngaropea

MOQ

1 buah

Pakét

Peti kai kuat ku kantong gelembung di jero

Pangiriman

Sakitar 30 dinten ti tanggal kéngingkeun setoran

QC

Tim QC propésional pikeun ngajamin qality sakumaha anu dipénta

Syarat pamayaran

T / T, L / C, DDP, Cash, Paypal, jsb

Sertipikat

SGS

Saatos jasa -sales

Urang tiasa ngadukung pamasangan lokal atanapi perbaikan

Produk Patali

 

Prosés Produksi

 

Émbaran parusahaan

 

Jasa Urang

 

Bungkusan & Pengiriman

FAQ

 

Taros Kami

 


  • Saméméhna:
  • Teras: