Gedé Batin Granit Hiasan Taman Bumi Marmer Kolam Renang 3 Cai mancur

Pedaran pondok:

Barang Henteu: YM1114
Ukuran: Ukuran Disesuaikan
Bahan: Marmer
Pakét: Kasus Kayu Kuat
Palayanan: Ngaropea Ditampi
Kata kunci: Malaikat Peringatan Nisan
Pamayaran: T / T, Kiridit, Western Union, Money gram, PayPal
TAG: cai mancur cai marmer cai mancur taman cai mancur taman cai mancur


Detil Produk

Tanda Produk

tinjauan
Detil Gancang
Garansi:
Langkung ti 5 Taun
Palayanan saatos dijual:
Dukungan Téknis Online, Instalasi Dina Tempat, Pelatihan Onsite, Inspeksi Onsite
Kamampuh Solusi Proyék:
desain grafis, desain modél 3D, total solusi pikeun proyék-proyék, Palangkangan Konsolidasi Kategori
Aplikasi:
Apartemen, Gedong Perkantoran, Rumah Sakit, Sakola, Mal, Fasilitas Rékréasi, Supermarket, Taman, Ladang Ladang, Pelataran
Gaya Desain:
Modern, Tradisional
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
KARYA ARTISAN
Jumlah modél:
YM1114
Bahan:
Batu Alam
Pamakéan:
Hiasan Taman
Warna:
Bodas, Beige, Koneng Beureum jsb.
Kauntungan:
Langkung ti 30 taun Pengalaman Ukiran Marmer
MOQ:
1 Pc
Lokasi Instalasi:
Lantai Taman Taman
Téknis:
100% Tangan Diukir
Rengse:
Dipoles + Diasah
Gaya:
Éropa
Ukuran:
Syarat Pelanggan

Hiasan Modern Luar Taman Penanaman Taman Marmer Kembang Pot

Panjelasan Produk

Detil tina cai mancur marmer

Cai mancur marmer alam diukir marmer mangrupikeun standar dina arsitektur taman modéren sareng tiasa janten pandangan anu unik pikeun ditingali. Marmer bodas alami ukiran ati-ati ku tukang ngukir urang sareng naon anu urang rasakeun nyaéta unggal pola sareng unggal kelopak di ujung marmer mangrupikeun padamelan ukiran master. Unggal patung marmer langkung ti ngan ukur cai mancur, éta mangrupikeun karya seni di kebon.

Larapna cai mancur marmer

Seueur palanggan kami nganggo cai mancur di sababaraha tempat sareng tempat cai mancur ageung di hotél, gedong kantor sareng tempat kebon luar. Henteu ngan ukur ngahias lingkungan urang, tapi éta ngabersihkeun hawa sareng manik-manik cai anu ngalir silih tabrakan bakal ngajantenkeun jalma anu ningali éta raoseun.

Pakét sing mantep

Kusabab ageung ukuranana the cai mancur marmer, kami bakal ngarangkep nyalira sareng nyayogikeun detil pamasanganna pikeun mastikeun pamasangan sampurna anjeun. Kami bakal ngabagi gambar pamasangan sareng pidéo tés cai sareng konsumén pikeun mastikeun pamasangan anu suksés. Kusabab cai mancur langkung ageung.

 

<

Bahan Marmer, batu, granit, sandstone, travertine atanapi sakumaha diperlukeun.
Warna Bodas, Beureum, Konéng, Abu, Krim, Héjo, Hideung jsb.
Perawatan permukaan Burnish sareng Polandia.
Pangiriman Sakitar 20 dinten ti tanggal kéngingkeun setoran.
Ukuranna 1,5 méter jangkung atanapi disesuaikan
Pakét Peti kai kuat ku kantong gelembung di jero.
QC  Gaduh tim QC propésional.
Pamayaran  T / T, L / C, DDP, Cash, Paypal, jsb
sertipikat SGS
Jasa saatos-diobral Urang tiasa ngadukung pamasangan lokal atanapi perbaikan
Produk Patali

Émbaran parusahaan

 

Jasa Urang

 

Bungkusan & Pengiriman

 

FAQ

 


  • Saméméhna:
  • Teras: