Patung hiasan cai mancur cai duyung parunggu pikeun dijual

Pedaran pondok:

Ukuran: Ukuran Disesuaikan
Bahan: Perunggu
Pakét: Kasus Kayu Kuat
Palayanan: Ngaropea Ditampi
Kata kunci: Patung putri duyung
Pamayaran: T / T, Kiridit, Western Union, Money gram, PayPal



Tag: Patung Putri Duyung sareng Lumba-lumba kanggo Dijual Perunggu Duyung sareng Patung Lumba-lumba Ukuran Kahirupan Perunggu Duyung Patung Luar Perunggu Duyung Patung


  • :
  • :
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ihtisar
    Detil Gancang
    Tempat Asalna:
    Hebei, Cina
    Ngaran mérek:
    Artisan Works
    Jumlah modél:
    BW-52110
    Nami:
    patung cai mancur seni putri duyung seni parunggu
    Bahan:
    perunggu, kuningan, marmer, Logam
    Pamakéan:
    Ruangan / Hiasan Taman
    Warna:
    Emas, perunggu sareng kuningan
    Ukuran:
    H: 100-200cm atanapi ngarobih
    Paking:
    Foam di jero sareng peti kai
    Téknis:
    100% Tangan Diukir
    MOQ:
    1 sét
    Tipe Patung:
    Patung cai mancur cai
    Waktos pangiriman:
    25-30 Dinten
    Jenis:
    Perunggu
    Tipe Produk:
    Cai mancur
    Téhnik:
    Casting
    Gaya:
    Tiruan Antik
    Fitur Daérah:
    Éropa
    Anggo:
    Ruangan sareng hiasan outdoor
    Téma:
    Hiasan

    Panjelasan Produk

     

    Pedaran:

    Patung hiasan cai mancur cai duyung parunggu pikeun dijual

    Bahan atah: 

    Résin / Perunggu / Tambaga / Kuningan

    Ukuran Range:

    Jangkungna normal 1.3M ka 1.8M atanapi Disaluyukeun

    Warna Permukaan:

    Warna aslina / emas ngagurilap / ditiru kuno / hejo / hideung

    Prihatin:

    hiasan atanapi kado

    Ngolahna:

    Hand-made with Surface Polishing

    Durability:

    sah sareng suhu ti -20 nepi ka 40. Jauh tina batu hujan es, dinten hujan sering, tempat salju ageung.

    Fungsi:

    Pikeun aula kulawarga / rohangan jero / candi / biara / fane / land scape / tempat téma sareng sajabana

    Pamayaran:

    Anggo Jaminan Dagang pikeun Kéngingkeun Ekstra Ekstra! Atanapi ku L / C, T / T

     

    rentang produk

    Kami tiasa nyayogikeun patung busts perunggu, patung ukuran hirup, patung agama, patung Maria, patung Yesus, patung malaikat, patung david, patung buddha, patung guanyin, patung sato, patung kuningan singa, patung sirah singa, patung kuda, patung singa, gajah patung, patung elang, patung nona buligir, patung lalaki buligir, patung sexcy, patung taman, patung nak budak, vas kuningan, kolom & pilar kuningan, patung luar, patung bumi di jero rohangan, budak lalaki sareng patung anjing, patung putri duyung, kuningan atanapi cai mancur parunggu, lampu patung, patung abstrak, patung méja kopi, patung stainless steel jeung sajabana

    Legenda Ngeunaan Putri Duyung
    Numutkeun ka legenda, putri duyung dumasar kana cangkéng, kalobaannana awéwé awéwé geulis dina awak luhur, sareng lauk lauk anu éndah kalayan sisik dina awak handap. Sakabéh awak duanana pikabitaeun sareng gampang kabur gancang. Seueur nasabah resep putri duyung anu legendaris ieu, janten kami parantos ngembangkeun sagala rupa patung putri duyung anu anjeun pilih.

    Patung Putri Duyung Perunggu
    Kami nampi patung putri duyung parunggu khusus, henteu ageung ukuranana, bahan atanapi bentukna, anjeun tiasa mésér patung putri duyung karesep anjeun didieu. Upami anjeun kersa gaduh patung putri duyung khusus, kami ngantosan saran anjeun.

    Tutuwuhan Produksi Profesional
    Kami gaduh pabrik manufaktur parunggu urang nyalira sareng seueur master patung profesional. Kami bakal nyayogikeun anjeun poto nalika prosés produksi sareng neraskeun produksi kalayan idin anjeun. Kami ngekspor patung parunggu ka dunya, henteu dimana anjeun dimana, kami bakal nganteurkeunana ka anjeun dina waktosna

     

    ,

    Produk anu sami

    Produk Patali


    Skenario aplikasi

    Émbaran parusahaan

     

     

     

     

     

     

    Bungkusan & Pengiriman

     

     

    FAQ

    Q: Wtopi nyaéta diperkirakeun Waktos pangiriman?

    A: Dina jero 30 dinten saatos getting turun-pamayaran.


    Q: Which istilah pamayarans tiasa ditampi?
    A:1.Ku T / T. 30% nyaéta neundeun duit sareng 70% nyaéta dibayar kana nyatujuan produksi.

    2.Ku L / C. Kedah na dina tetempoan kalayan bank anu diaku.

    3.Western Union atanapi Paypal pikeun biaya sampel.


    Q: Naon tanjeunna kualitas ngajamin?
    A: 1.Seni marmer patuh sareng dua standar. 

    a) ASTM C503-05 sareng ASTM C1526-03 dianggo kanggo marmer alam tina Kuburan.

          bStukang tukang urang kualitas standar atanapi klien ' kahoyong.

     2.Seni perunggu atanapi stainless steel sasuai sareng dua standar.

     a) Salaku per laporan analisis matéri ti pabrikan. 

     b)Stukang tukang urang kualitas standar atanapi klien ' kahoyong.

     3.Sistem manajemén kualitas anu ketat sareng propésional tiasa nampi pihak katilu'inspeksi s, sapertos SGS atanapi sajabana.


    Q: Wtopi nyaéta biaya transportasi?

    A: 1. ongkos pikaresepeun pikeun transportasi laut atanapi hiber udara ti payun.

     2. Narima jasa DDU kalayan biaya anu lumayan.

    Taros Kami

    Ka Bumi


  • Saméméhna:
  • Teras: