Batu kahirupan marmer ukuran tilu patung rahmat buligir kanggo dijual

Pedaran pondok:

Bahan: Kelas A Marmer
Warna: Warna Gambar atanapi Disaluyukeun
Ukuran: Ukuran Kahirupan atanapi Disaluyukeun
Pakét: Kasus Kayu Kuat
Palayanan 1: Layanan Khusus
Palayanan 2: Jaminan Perdagangan
Kata kunci 1: Patung Tilu Roh
Kata kunci 2: Ukuran Kahirupan Patung Tilu Roh
TAG: Patung Taman Tilu Tatapakan Taman Patung Tilu Patung Marmer Patung Ukuran Kahirupan Patung Patung Anu Kasohor Patung Seni Patung Tilu Tarékat Patung Tilu Roh


Detil Produk

Tanda Produk

_01

               Batu kahirupan marmer ukuran tilu patung rahmat buligir kanggo dijual

Panjelasan Produk

 

Bahan

Marmer, batu, granit, travertine, sandstone atanapi salaku sarat anjeun

Warna

marmer beureum surup, marmer bodas hunan, granit héjo sareng sajabina atanapi disesuaikan

Spésifikasi

Ukuran hirup atanapi salaku kabutuhan anjeun

Pangiriman

Patung leutik dina 30 dinten biasana. Patung ageung bakal langkung seueur waktos.

Desain

 Éta tiasa ngarobih numutkeun desain anjeun.

Rentang patung

Patung inohong sato, patung agama, Patung Buddha, relief Batu, Bust Batu, Status Singa, Status Gajah Batu sareng ukiran Sato Batu. Bola Fountain Batu, Pot Kembang Batu, Patung Seri lantera, Tilelepkeun Batu, Méja sareng Korsi Ukiran, Ukiran Batu, Ukiran Marmer sareng sajabana.

Pamakéan

hiasan, outdoor & jero rohangan, kebon, alun-alun, karajinan, taman

rentang produk

Kami tiasa nyayogikeun patung marmer, patung bust marmer, patung marmer nona, patung solider, patung lalaki, patung ukuran hirup, patung sudut, patung agama, patung Mary, patung Yesus, patung buddha, patung guanyin, patung singa, patung kuda, patung gajah , patung elang, vas pot kembang marmer, bangku marmer, méja marmer, gazebo marmer, cai mancur marmer, cai mancur bola, cai mancur fengshui, kolom & tihang marmer, hawu marmer, hawu listrik, patung taman, patung luar, patung hiasan bumi di jero ruangan, patung abstrak, patung stainless steel sareng sajabana

Ngeunaan Tilu Dewa Kaindahan

Patung Marmer Three Graces mangrupikeun hiasan neoklasik, tina tilu mitologis amal, putri Zeus - diidentifikasi dina sababaraha ukiran patung éta, ti kénca ka katuhu, Euphrosyne, Aglaea sareng Thalia - anu cenah ngagambarkeun pamuda / kaéndahan (Thalia ), mirth (Euphrosyne), sareng kaanggunan (Aglaea). 

6.jpg

Detil ngeunaan Patung Tilu Roh

The Three Graces Statue mangrupikeun tilu mojang anu saé anu silih tahan. Patung éta palinter ngagunakeun pita pikeun nutupan privasi bagian na, garis na lemes sareng lemes, ngagambarkeun tékstur kulit lembut mojang. Patung ieu moal hilap sareng mangrupikeun patung kelas dunya. Master ukiran propésional kami tiasa sampurna ngayakeun réliasi Patung Tiga Roh pikeun ngahias kebon klasik anjeun.

5.jpg

Aplikasi Patung Marmer Klasik

Bayangkeun kumaha pikabungaheunna upami Patung Marmer Three Graces anu kasohor ieu ditempatkeun di ruang tamu anjeun atanapi kebon. Kami nganggo marmer alami sareng dipahat tangan ku pematung master kami. Aranjeunna anu masihan kahirupan batu. Patung Ukur Marmer Three Graces ukiran anu awakna alami sareng bahkan lipatan kulit halus jelas. Karya seni patung marmer anu lemes ieu cocog pisan salaku hiasan atanapi kado.

 1.jpg

Pabrik ngalaman

Kami pabrik patung marmer sareng sajarah langkung ti 40 taun. Kami gaduh master ngukir propésional, anu sampurna tiasa mulangkeun patung antik numutkeun ka kabutuhan anjeun, sareng ukuranana tiasa disesuaikan sareng sarat. Kami ogé ngagaduhan jenis patung marmer sanés anu sanés anu tiasa dipilih, upami anjeun peryogi, mangga ngahubungan kami.

2.jpg

 

 

2.jpg

 

.jpg

Produk anu sami

 .jpg

 Skenario aplikasi

_02.jpg

Émbaran parusahaan

 _04.jpg

_07.jpg

 

Bungkusan & Pengiriman
FAQ

Q: Wtopi nyaéta diperkirakeun Waktos pangiriman?

A: Dina jero 30 dinten saatos getting turun-pamayaran.


Q: Which istilah pamayarans tiasa ditampi?
A:1.Ku T / T. 30% nyaéta neundeun duit sareng 70% nyaéta dibayar kana nyatujuan produksi.

2.Ku L / C. Kedah na dina tetempoan kalayan bank anu diaku.

3.Western Union atanapi Paypal pikeun biaya sampel.


Q: Naon tanjeunna kualitas ngajamin?
A: 1.Seni marmer patuh sareng dua standar. 

a) ASTM C503-05 sareng ASTM C1526-03 dianggo kanggo marmer alam tina Kuburan.

      bStukang tukang urang kualitas standar atanapi klien ' kahoyong.

 2.Seni perunggu atanapi stainless steel sasuai sareng dua standar.

 a) Salaku per laporan analisis matéri ti pabrikan. 

 b)Stukang tukang urang kualitas standar atanapi klien ' kahoyong.

 3.Sistem manajemén kualitas anu ketat sareng propésional tiasa nampi pihak katilu'inspeksi s, sapertos SGS atanapi sajabana.


Q: Wtopi nyaéta biaya transportasi?

A: 1. ongkos pikaresepeun pikeun transportasi laut atanapi hiber udara ti payun.

 2. Narima jasa DDU kalayan biaya anu lumayan.


  • Saméméhna:
  • Teras: