Pabrik batu alam ageung taman marmer batu cai mancur cai mancur

Pedaran pondok:

Kategori Produk: Ukiran Marmer
Jenis: cai mancur marmer
Bahan : Marmer Alam
Ukuran : disesuaikan
Cai mancur marmer alam ukiran leungeun, anjeun tiasa nganggo éta pikeun ngahias pakarangan anjeun.


  • :
  • Detil Produk

    Tanda Produk

    Ihtisar
    Detil Gancang
    Garansi:
    1 TAUN
    Palayanan saatos dijual:
    Dukungan Téknis Online
    Kamampuh Solusi Proyék:
    Desain grafis
    Tempat Asalna:
    Hebei, Cina
    Ngaran mérek:
    Tukang
    Jumlah modél:
    YA001
    Bahan:
    Marmer
    Pamakéan:
    Hiasan Taman
    Kauntungan:
    Hirup Palayanan Panjang
    Desain:
    Tim (Palanggan
    Warna:
    Warna-warni
    MOQ:
    1 Pc
    Ngangkut:
    Laut (Pelabuhan Tianjin) .Air
    Panungtung permukaan:
    Polishing Tingkat Tinggi
    Waktos pangiriman:
    Dina 30 dinten

    Panjelasan Produk

     Pabrik batu alam ageung taman marmer batu cai mancur cai mancur

    Nami

    Pabrik batu alam ageung taman marmer batu cai mancur cai mancur

     

    Bahan

    Marmer, batu, granit, travertine, sandstone atanapi salaku sarat anjeun

    Warna


    Tilelep marmer beureum, marmer hunanwhite, granit héjo sareng sajabina atanapi disesuaikan

     

    Ukuranna

    Salaku sarat konsumén

    Pangiriman

    Patung leutik dina 30 dinten biasana. Patung ageung bakal langkung seueur waktos.

    Desain

    Éta tiasa ngarobih numutkeun desain anjeun.

    Jenis patung

    Perapian, Gazebo, Patung inohong sato, patung agama, Patung Buddha, relief Batu, Bust Batu, Status Singa, Status Gajah Batu sareng ukiran Sato Batu. Bola Batu Pancuran, Pot Kembang Batu, Patung Seri lantera, Tilelepkeun Batu, Méja sareng Korsi Ukiran, Ukiran Batu, Ukiran Marmer sareng sajabana.

    Aplikasi

    Dekorasi, outdoor & indoor, kebon, alun-alun, karajinan, taman

    Bubuka
    Cai mancur marmer alam ukiran leungeun, anjeun tiasa nganggo éta pikeun ngahias pakarangan anjeun. Kami ngagaduhan rupa-rupa produk ukiran marmer, sapertos cai mancur, hawu, planter, kolom, patung, bust, relief sareng sajabana. Utamana pikeun kebon, villa, jalan, hotél sareng tempat komérsial sareng sajabana. |
    Pabrik urang dilengkepan ku bengkel modéren sareng didamel desain modél liat. Kami ngagaduhan désainer sareng seniman propésional, urang tiasa ngarobih patung naon waé dumasar kana desain atanapi sarat anjeun. Kami ahli kana karajinan tangan tradisional, patung barat sareng produk kalayan ideu barat.

    Produk anu aya hubunganana



    Produk jual panas


    Kamajuan produksi

     

    Bungkusan & Pengiriman

     

    Émbaran parusahaan

     

    Eupan Balik Pembeli

     

    FAQ

    1. Sabaraha lami kanggo ngangkut barang kuring?
    Pikeun patung leutik, disarankeun anjeun milih pangiriman ékspérimén. Biasana peryogi 3-7 dinten. Pikeun patung ageung atanapi ageung, éta biasana dikirimkeun ku laut. Biasana peryogi 30 dinten.
    2. Dupi abdi terang detil urutan kuring dina prosés produksi iraha waé?
    Kami bakal ngawitan ngadamel éta saatos anjeun mastikeun bahan sareng desainna. Kanggo unggal léngkah produksi, bungkus, sareng bagian transportasi, kami bakal ngintunkeun anjeun inpormasi rinci
    3. Kumaha cara masang patung?
    A: Unggal patung bakal dikirim sareng pitunjuk anu lengkep pikeun pamasangan. Urang ogé tiasa ngirim tim pagawé di luar negeri pikeun dipasang.
    4. Kumaha ngamimitian kerjasama?
    A: Kami bakal mastikeun desain, ukuran sareng matérial heula, teras mutuskeun harga, sareng ngadamel kontrak, teras mayar setoran. Urang bakal ngamimitian ngukir produkna.

    Kontak

     

     


  • Saméméhna:
  • Teras: