Patung batu marmer luar cai mancur cai hias ageung

Pedaran pondok:

Ukuran: Ukuran Disesuaikan
Bahan: Marmer
Pakét: Kasus Kayu Kuat
Palayanan: Ngaropea Ditampi
Pamayaran: T / T, Kiridit, Western Union, Money gram, PayPal

TAG: cai mancur cai marmer Cai mancur cai luar Taman mancur marmer


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Garansi:
1 TAUN
Palayanan saatos dijual:
Dukungan Téknis Online
Kamampuh Solusi Proyék:
Desain grafis
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
Pagawéan tukang
Jumlah modél:
MF0016
Bahan:
Marmer
Warna:
Warna Bodas
Pamakéan:
Hiasan luar
Paking:
Pakét peti kai jero: Foam lemes
MOQ:
1 Sét
Ciri:
Rincian anu saé
Ngangkut:
Wadahna
Téknis:
Leungeun Diukir
Jenis:
Echo-friendly
Permukaan:
Polisehd

Panjelasan Produk

 

Patung batu marmer hiasan pasagi ker cai mancur ageung 

Spésifikasi

Nami

Patung batu marmer hiasan pasagi ker cai mancur ageung

Bahan

Marmer, batu, granit, travertine, sandstone atanapi salaku sarat anjeun

Warna

Tilelep marmer beureum, marmer hunanwhite, granit héjo sareng sajabina atanapi disesuaikan

Ukuranna

Salaku sarat konsumén

Pangiriman

Patung leutik dina 30 dinten biasana. Patung ageung bakal langkung seueur waktos.

Desain

Éta tiasa ngarobih numutkeun desain anjeun.

Jenis patung

Perapian, Gazebo, Patung inohong sato, patung agama, Patung Buddha, relief Batu, Bust Batu, Status Singa, Status Gajah Batu sareng ukiran Sato Batu. Bola Fountain Batu, Pot Kembang Batu, Patung Seri lantera, Tilelepkeun Batu, Méja sareng Korsi Ukiran, Ukiran Batu, Ukiran Marmer sareng sajabana.

Aplikasi

Dekorasi, outdoor & indoor, kebon, alun-alun, karajinan, taman

 

Kami gaduh sababaraha rupa cai mancur pikeun dipilih, mangga ngahubungan kami upami anjeun peryogi. Éta mangrupikeun pilihan anu wijaksana pikeun masang cai mancur cai marmer di kebon atanapi halaman. Mimiti, cai mancur tiasa nunjukkeun kualitas kahirupan. Kadua, cai mancur tiasa nambihan vitalitas sareng vitalitas ka kebon urang. Unggal cipratan cai leutik tiasa ngabasahkeun lingkungan sareng nyucikeun hawa.

Kami pabrik ukiran marmer propésional sareng kami tiasa nampi cai mancur marmer borongan sareng khusus. Kami gaduh seueur jinis cai mancur anu tiasa dipilih, sapertos cai mancur patung marmer, cai mancur sato marmer, cai mancur cascading sareng cai mancur témbok. Anjeun tiasa ngahubungan kami upami anjeun ngagaduhan kabutuhan pikeun ieu.

Produk anu aya hubunganana

Kamajuan produksi

 

Bungkusan & Pengiriman

 

Émbaran parusahaan

 

Eupan Balik Pembeli

 

FAQ

 

1. Sabaraha lami kanggo ngangkut barang kuring?
Pikeun patung leutik, disarankeun anjeun milih pangiriman ékspérimén. Biasana peryogi 3-7 dinten. Pikeun patung ageung atanapi ageung, éta biasana dikirimkeun ku laut. Biasana peryogi 30 dinten.
2. Dupi abdi terang detil urutan kuring dina prosés produksi iraha waé?
Kami bakal ngawitan ngadamel éta saatos anjeun mastikeun bahan sareng desainna. Kanggo unggal léngkah produksi, bungkus, sareng bagian transportasi, kami bakal ngintunkeun anjeun inpormasi rinci
3. Kumaha cara masang patung?
A: Unggal patung bakal dikirim sareng pitunjuk anu lengkep pikeun pamasangan. Urang ogé tiasa ngirim tim pagawé di luar negeri pikeun dipasang.
4. Kumaha ngamimitian kerjasama?
A: Kami bakal mastikeun desain, ukuran sareng matérial heula, teras mutuskeun harga, sareng ngadamel kontrak, teras mayar setoran. Urang bakal ngamimitian ngukir produkna.

Kontak

 

 


  • Saméméhna:
  • Teras: