taman luar ruangan leutik di jero rohangan bumi fengshui curug témbok mini buddha mancur

Pedaran pondok:


Detil Produk

Tanda Produk

Ihtisar
Detil Gancang
Bahan:
Résin, résin + fiberglass
Tipe Produk:
Cai mancur
Gaya:
Agama
Anggo:
Hiasan Bumi
Téma:
Dongeng
Fitur Daérah:
Cina
Tempat Asalna:
Hebei, Cina
Ngaran mérek:
Artisan Works
Jumlah modél:
RFK003
Nami:
imah jero rohangan fengshui témbok curug mini cai mancur buddha
Jenis:
Hiasan
Pamakéan:
Ruangan / Hiasan Taman
Warna:
BATU ALAM
Jangkungna:
88cm
Paking:
Polyfoam + Inner-box + Brown Carton
Téknis:
Inténsitas tinggi & Bobot Ringan
MOQ:
1 sét

 

 

 

 

 

Spesifikasi Umum: 

Ngaran barang

taman luar ruangan leutik di jero rohangan bumi fengshui curug témbok mini buddha mancur

Bahan

Polyresin + fiberglass

Jangkungna

88/108 / 114cm

MOQ

1 pcs

Pakét

1pc / ctn, Polyfoam + Inner-box + peti kai

Ukuran pkg (cm)

ukuran ieu gumantung kana cara ngarangkep

OEM

Proyék OEM wilujeng sumping

Rinci Pangiriman

Cai mancur saham ngeunaan 7 dinten, OEM foutain sakitar 30 dinten.

 

  

 

 

  

 

 

 

 

 

 

 





 

 

Produk anu aya hubunganana


 

 

panas


Émbaran parusahaan

 

Bungkusan & Pengiriman


 

Eupan Balik Pembeli


 

Kontak

 

  

 


  • Saméméhna:
  • Teras: